Un mur blau...

dimarts, 2 de març del 2010 | |

Un mur blau..., originalmente cargada por dp Chaigneau fotos.
Creative Commons License
Al Cabanyal...

Rehabilitar abans que tirar per la borda i partir en dos un barri històric de València és possible.
Els polítics casposos que ens governen han estat degradant deliberadament una zona de gran valor sentimental per a tots els que han viscut allí i de un gran valor històric per a tots els valencians. Les característiques arquitectòniques del conjunt urbanístic que forma el Cabanyal marquen la identitat d'aquest barri, el que el fa inconfundible, especial, únic, i per tant un barri que no tenen a altres ciutats, i pertant un barri amb un gran potencial turístic . Està clar, que no turistic de golf i platja.
Mentre a altres ciutats Europees que visitem veus com s'intenta aprofitar aquestos barris històrics, veus com els potèncien i cuiden, i fins i tot són l'atracció turística per al visitant...mentre a altres llocs es potència lo AUTÈNTIC de la ciutat, el que la fa DIFERENT a les demés, el tret ORIGINAL... ací no, ací alguns s'han ficat al cap en que la solució es la destrucció d'un patrimoni històric que es de tots.
La pena, i el que més juga en contra de que els cabanyal es salve és que han aconseguit dividir al barri.

Jo recorde, abans de viure a València que tots parlaven mal del Barri del Carme. Un barri degradat, amb drogadicció, prostitució...etc. Doncs al final el procés de restauració i rehabilitació del barri, l'està convertint en un barri que es tant conegut o més que la ciutat de les arts i les ciències (si no que li pregunten als erasmus)...posiblement tinga més visitants...possiblement el Carme done faena a molta més gent, hi ha un munt de comerços allí....perque no un futur igual per al Cabanyal???perque no?

Que més dir?? doncs que...
em fa pena el nostre pobre president que te 900 míseros euros al banc i un cotxe de 15 anys. Si fins i tot jo quasi tinc més pasta al banc que ell...hauría de posar-se a demanar a l'eixida de misa de 12 els diumenges a l'església de San Agustí.

6 comentaris:

Belen Art ha dit...

I am so impress by all your images.
Your work is so interesting always!

David Pons Chaigneau ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
David Pons Chaigneau ha dit...

Thanks a lot for your words!!!If there is a photo that you would like to print, you just have to tell me wich one and I'll send you a mail with a better quality format.
thanks!!
PD: For free, of course

Belen Art ha dit...

That is a so nice of you!
Thank you so much!!!

Unknown ha dit...

Sí... el Cabanyal, que sagna..

(M'agraden molt les teues fotos, David!)

David Pons Chaigneau ha dit...

Molte gracies trícia... ;-)

Fotos recents

Amb la tecnologia de Blogger.